Mild Green Ilona Liquid.

Ive Just Gotta Get A Message To You

Inresserade föräldrar

På väg till farmor
Idag så åkte jag och mina två barn. En son på 10 år och en dotter på 6 år ner till deras farmor. Min man (deras pappa) kommer dit i morgon. Deras farmor bor i Halmstad vilket betyder det att det tar ett tag att åka dit i från oss i Stockholm. Men det var väl mysigt att köra en liten roadtrip med barnen ner det. Jag lärde mig bland annat att min dotter älskar Elin lanto och hennes låt från melodifestivalen. Jag lärde mig att min son är mer en katt människa än en hundmänniska, tvärt emot mig. Men efter ett tag på den långa vägen somnade barnen, trodde i alla fall jag. Så jag vred upp volymen på radion och började lyssna på massa musik på hög volym. Het plötsligt hör jag min son i baksätet säga "kolla mamma, där är en minigrävare och en sopmaskin! Coolt!"

Då kände jag att det han sa skrämde mig lite. Jag hade inte någon som helst aning om att han var intresserad av sånt. Mer än andra tioåriga små pojkar menar j alla fall så klart då. Han visste exakt vad maskinerna hette ( och det vet jag också nu eftersom att jag googlade upp det lite snabbt och diskret för att låta som den allvetande mamman jag vill vara). Jag visste inte om mun sons intresse. DET är inte okej och det ser jag som ett klart varningstecken. Så jag har bestämt mig för att vara mer hemma med barnen nu innan jag går till jobbet varje morgon. Eftersom att jag tycker att det ät ytterst viktigt att båda föräldrarna vet vad barnen gillar och är intresserade av. Men det viktigaste enligt mig, är att vi föräldrar försöker bli lika intresserade och att vi försöker gilla detta lika mycket som barnet.